Er du interesseret i foto?

Er du interesseret i foto? Så skal du være medlem af Elite fotografi. Tilmeld dig, og få gratis vores seneste nyhedsbreve med nyheder, reportager og forskellige tilbud. Og så længe du er medlem, får du løbende information og tip om foto, film, konkurrencer og ny teknik leveret direkte i din egen postkasse fra os.

Vi har samlet vores bedste film til den øvede fotograf under et fælles navn. Sørg for at få dem afprøvet nu! Det kan virkelig betale sig.

Portrætter

Interessant læsning – interessante fotografer

Igennem Elite fotografi kommer vi i kontakt med mange interessante fotografer. På denne måde får vi ofte forslag til artikler, som vi publicerer i vores nyhedsbrev og her på vores hjemmeside. Netop nu kan du læse en rapport fra en rejse jorden rundt på to hjul og en artikel om rust(!), men på vores blog kan du finde flere artikler.

Næsten alt det nye inden for foto præsenteres først i USA. Så vil du være sikker på at få alt at vide først, kan det svare sig at kigge på den amerikanske hjemmeside.

Har du ideer til udstillinger, konkurrencer eller fotoarrangementer? Eller er der en reportage, som du gerne vil have med i næste nummer? Skriv til os!