Fotoalbum

Fotoalbum fra Foto.com adskiller sig på grund af sin kvalitet, fleksibilitet og brugervenlighed. Der lægges også vægt på at forholdet mellem pris og produkt er rigtig god. Programmet er logisk bygget op og kan mestres i løbet af meget kort tid. Der findes en lang række standardopsætninger, men der er også mange muligheder for personlige opsætninger. 

Billederne kan uploades gratis og du behøver ikke at fremkalde dem hvis du ikke vil. Med fotoalbummet kan du nemt vælge de billeder som skal fremkaldes, dele billeder med venner og lave et fotoalbum. Den store fordel er at du kan se billederne hvor som helst og på hvilken som helst PC.

Adobe Photoshop Album

Adobe Photoshop Album

Dette er et fantastisk program som lader dig organisere alle dine digitale billeder. Programmet gør det også enkelt at dele billederne og sende dem til blandt andet mobiltelefoner eller venner. Noget af det bedste ved programmet er at du kan sortere billederne efter år, dag eller måned. Dette gør det enkelt at sortere billederne fra f.eks. ferien, jul og påske.

Du kan også tilknytte en såkaldt “Tag” på hvert billede, som gør at billederne kan sorteres med søgeord og andre variabler. Adobe Photoshop Album giver dig også muligheden for at fjerne røde øjne, give bedre farveangivelse og bedre fokusering og skarphed på objekter. Du kan også let lave professionele fødselsdagskort, fotospil, kalendere og webgallerier.

Læs mere: