Hvad er Digitalfotografering?

Digitalfotografering er først og fremmest en shoppingportal. På Digitalfotografering kan du sammenligne priser på en række forskellige produkter, du kan også finde ekstra gode tilbud fra nogle af de butikker, vi samarbejder med. Vi har endvidere en oversigt over en række butikker, der sælger produkter over internettet, så uanset hvad du leder efter, skulle du gerne kunne finde det ved hjælp af Digitalfotografering!

Hvad er Digitalfotografering?

Er Digitalfotografering en butik?

Nej, vi sælger ikke noget på portalen Digitalfotografering! Vi formidler kontakten mellem dig og den netbutik, der sælger det produkt, du gerne vil købe. Du kan altså ikke købe noget, og vi kan derfor heller ikke svare på spørgsmål, du måtte have i forbindelse med dit køb. For at få svar på eventuelle spørgsmål kan du kontakte butikken, du overveje at handle hos. Under hver butiksprofil på Digitalfotografering finder du kontaktinformation.

Hvordan finder jeg et produkt?

Du har flere muligheder. Digitalfotografering har prissammenligning i en række forskellige kategorier. Du søger simpelthen bare på det produkt, du ønsker at købe, og trykker på søg. Så søger Digitalfotografering prissammenligning efter de ord, du har tastet ind. Men for at give dig endnu bedre overblik kan du benytte vores kategorier i venstre side og til/fravælge de specifikationer du ønsker dit produkt skal have, og så raffinerer vi dine søgeresultater efter dette.

Sådan bruger du prissammenligningen

I mange kategorier finder du lister over de mest populære produkter og mærker, du skal bare klikke på det enkelte link, så kommer du direkte til prissammenligningen. Endelig har vi også lavet søgebokse, hvor du kan søge efter det produkt, du gerne vil købe. Du taster bare på produktets navn ind og søger.

Tips til søgningPrøv at være så specifik som mulig

Søg på nøgleord – fx. Produktnavne, produktnumre, type, ID osv.

livsstils fotograf

Resultatsiden

På resultatsiden finder du information om resultaterne for din søgning. For hvert resultat kan du se: information om produktet, hvilken butik der har produktet, leveringsinformation og den samlede pris. Hvis du vil sortere efter eksempelvis pris, klik på listevisningen kaldet pris. Dette får prissammenligningen til at sortere alle resultater efter pris. Du kan også sorterer efter mest populære produkter.

For at gå til butikken, som du vil købe hos, klikker du på knappen ‘Til butik’, så kommer du til siden med produktet hos den udvalgte butik. Du kan sortere resultaterne efter, hvad du synes er vigtigst for dig. Vælg mellem pris med eller uden leveringsomkostninger, leveringstid eller butik. Hvis du vil begrænse eller udvide din søgning, kan du foretage en ny søgning i bunden på resultatsiden.

Hvordan køber jeg et produkt?

Du klikker dig videre fra Digitalfotografering enten ved at klikke på knappen, hvor der står ‘Til butik’ eller ved at klikke direkte på produktet. Herefter er du i butikken, hvor du kan købe dit produkt.

Hvilke butikker er med på Digitalfotografering?

På Digitalfotografering finder du kun internetbutikker. Grundtanken bag denne prissammenligningsportal Digitalfotografering er, at du med få klik kan købe dit ønskede produkt her og nu.

Er alle internetbutikker med på Digitalfotografering?

Nej, det er desværre umuligt for os at have samtlige butikker på Internettet med, idet det ville blive en uendelig stor opgave, men vi udvider hele tiden vores side med nye butikker. Butikkerne på Digitalfotografering er alle seriøse netbutikker, hvorved du gerne skulle være sikret en god og tilfredsstillende handel.

Betaler butikkerne for at være med på Digitalfotografering?

Langt de fleste butikker betaler os penge for at være med. Butikkerne betaler blandt andet for at være med i prissammenligningen og butiksguiden. Det er også muligt for butikkerne at købe annoncer på Digitalfotografering.

Koster det noget at bruge Digitalfotografering?

Det er gratis for vores brugere at bruge Digitalfotografering, men butikkerne på portalen betaler for at ligge på siden.