Information om Digitalfotografering

Hvem er vi?

Vi har skabt digitalfotografering.dk som en ”one-stop shopping-tjeneste”, som hjælper forbrugere med at finde, undersøge og købe produkter i hele landet. Vores services skaber gennemsigtighed for brugerne på titusindvis af produkter. Så hvorfor bruge vores service? Simpelthen fordi online shopping og prissammenligning kan hjælpe dig med at spare penge på dine indkøb i forhold til at købe fra fysiske butikker. Vi sparer gennemsnitligt forbrugere 15% i forhold til priserne i de fysiske butikker, med tilbud fra mere end 300 online-butikker. Du kan finde disse produkter til rigtig gode priser, fra en lang række online-butikker, såsom.

Om virksomheden bag Digitalfotografering

Grundlagt i 1989 og stiftede i 2004 virksomheden, som i de seneste 7 år har forsket i værdiskabelse på nettet. I 2008 havde kortlagt og skabt en professionel organisation med ressourcer indenfor de forudsætninger og vidensområder der skal mestres, for at opnå succes på nettet. Vi designer, udvikler og optimerer i dag alle fotoportaler i Danmark. Vi sætter stor pris på brugertilfredshed og gennemføre løbende professionel effektmåling og analyser for at opnå facts til optimering af vores koncepter og brugerflader med det formål at skabe tilfredse brugere Vi driver i dag, udover Digitalfotografering, mange forskellige prissammenligningsportaler i Danmark, og er ledende indenfor sit specifikke område.

Vores portaler hjælper forbrugere med at finde gode tilbud på produkter online. Vores hovedmål er at give forbrugere adgang til nethandel på en enkel, effektiv og sikker måde. Udover at tilbyde danske forbrugere en værdifuld tjeneste giver vi derudover danske netbutikker adgang til en omfattende kundebase.

Fordele for forbrugere

Ved hjælp af vores omfattende søgefunktion kan forbrugere søge efter produkter og tjenester som er til salg online, og derved opnå overblik over de bedste tilbud. Vores hovedtjenester på Digitalfotografering er følgende:

  • En omfattende søgning, der finder produkter og sammenligner priser mellem netbutikker
  • En generel produktsøgning, som hurtigt finder de varer og tjenester forbrugeren leder efter
  • Shoppingguides, der giver råd og vejledning til internetbrugerneSpecial tilbud fra udvalgte butikker
  • Brugergenereret indhold i form af butiks- og produktanmeldelser skrevet af besøgende

Fordele for netbutikker

Vi hjælper netbutikker med at øge salg samtidig med at markedsføringsomkostningerne holdes på et minimum ved at tilbyde indirekte adgang til en meget omfattende kundebase. Vi tilbyder netbutikker skræddersyede løsninger og muligheder for at optimere deres synlighed på vores portaler.

Hvordan tjener vi penge?

Digitalfotografering.dk fungerer som et mellemled mellem handlende på nettet og online forhandlere. Vores mål er at give kunder en enkel og gennemskuelig online shopping oplevelse, samtidig med at hjælpe forhandlere til at finde kunder, der er interesseret i deres produkter. Vores arv og dokumenterede erfaring gennem det sidste årti har givet os mulighed for at opbygge relationer med hundredvis af danske online forhandlere og brands. Dette betyder, at vi kan tilbyde vores kunder et enormt udvalg af produkter fra internettets mest betroede forhandlere. Men, som en kommerciel forretning, bliver vi spurgt fra tid til anden, hvordan vi tjener penge, og hvordan vores hjemmeside fungerer.

Hvem betaler os?

Vi har indgået kommercielle aftaler med annoncører og via en partner med alle forhandlerne og butikkerne som vises på portalen. Forhandlerne betaler på baggrund af formidlede besøgende klikpriser, hvilket betyder, at forhandlerne bliver opkrævet et mindre gebyr, hver gang et klik fører fra Digitalfotografering til deres website. Samtidig har vi en sekundær indtjening via banner- og tekstlinks på portalen. Dit udbytte af Digitalfotografering som bruger Ved hjælp af søgefunktionen kan du søge efter produkter og tjenester som er til salg online, og derved finde rigtig gode tilbud. Vi hjælper dig med at få overblik over hvilke produkter der er tilgængelige, og I hvilke onlinebutikker du kan opnå den bedste pris og handel.

Opnå bl.a. følgende gratis fordele som bruger:

  • Få adgang til tusindvis af produkter og sammenlign priser mellem netbutikker
  • Spar op til 20 % ved at opnå gennemsigtighed i markedet på et kort øjeblik
  • Skab overblik ved at finde nøjagtig det produkt der matcher dine behov ud fra diverse produktspecifikationer
  • Få gode råd fra vores shoppingguide til at gøre de rigtige overvejelser og dermed køb
  • Træf den rigtige beslutning ud fra produktrating og anmeldelser fra andre brugere om de enkelte produkter