Opblæste fotografer

Jeg arbejder om dagen som adm. dir. på et reklamebureau. Smukke sommeraftener og weekender fordriver jeg tiden med at se ned på os almindelige dødelige. Så flyver jeg nemlig kommercielle passagerballoner over Stockholm.

Da jeg har været en engageret fotograf i mange år, er kameraet en selvfølgelig rejsekammerat på alle luftture. Forrige år blev han også testpilot for Elite II.

en passion

At flyve ballon giver næsten en sakral oplevelse. Langsomt og stille bæres du opad for at sejle af sted med vindene. Jeg har fløjet ballon siden 1985, en passion, som har medført, at han i dag er såvel instruktør som eksaminator.

Sammen med Hans Muggesen, professionel fotograf med speciale i rejse- og fly fotografering, har han udvalgt og samlet de bedste fotografier i bogen “The Art of fede balloner”.

Bogen er et fyrværkeri i farve og form, som virkelig viser den kaskade af farver, disse luftens dronninger spreder. Læseren får lov til at følge med på himmelske ture. Over fotogene Stockholmsmotiver, Aarhus, København og Tyskland savanner til Min fats alper.

Er du klar til et lille eventyr? Se nærmere på The Art of fede Balloner eller bestil en ballonrejse. Og tag din fotografering til nye højder.