skiftende miljøer og lysforhold

Når man har brugt timer på forberedelser, træning og udstyr, må intet gå galt. Canon giver mig den bedste mulighed for at finde den rigtige belysning til de mest skiftende miljøer og lysforhold.

På Foto Vision har vi specialiseret os i at filme og fotografere i specielle miljøer, på bjergtoppe, fra luften eller under vandet.

I Norge vandrede vi i timevis for at finde det rigtige sted at fange den fantastiske Lysefjorden. Det regnede til sidst, så jeg garderede mig med kameraet. Solen brød frem et kort øjeblik, og det frie fald fik en endnu mere dramatisk indramning.

Til at hjælpe os havde vi nogle af verdens dygtigste faldskærmsudspringere. Adventure-billeder er utrolig fascinerende, men krævende. Timevis af planlægning, tid og penge står på spil. Hvert billede kræver tålmodighed, eftertanke og regi.

I løbet af mine år som fotograf har jeg prøvet de fleste film. Nu bruger jeg kun digitalkameraet og min flash. De giver mig de bedste muligheder for at få selv de mest krævende billeder til at lykkedes.”

Finn Slimpind, fotograf for Foto Vision i Esbjerg og medlem af Elite fotografi.